ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БЪЛГАРИЯ

Блогът на „ЕС България“с награда

es bulgaria blog

„ЕС България“ получи специална награда на Twinkl Bulgaria за топ образователен блог на 2022. Това ни стимулира да продължаваме да работим и да ви информираме за всичко актуално в света на чуждоезиковото обучение.

Специфични новости в преподаването, любопитни факти за чуждите езици, актуални въпроси за малките ученици, тематична информация за специализирани обучения са само част от темите, които можете да намерите на нашия блог.

Още от самото си създаване екипът на „ЕС България“ започва работа със стремеж да помага и развива образованието в България. Така е и до днес. Нашите клиенти винаги могат да разчитат на професионалната консултация на нашите специалисти както на академичния, така и на административния екип.

Нашият академичен екип всекидневно се сблъсква с проблеми, които ние споделяме с вас като информация в нашия блог с цел превантивно да се избегнат грешки, които всеки допуска по време или още преди да е започнал обучението си по чужд език.

Отборът на „ЕС България“ знае какви трудности среща всеки, който е започнал да учи чужд език. Затова и в блога ни се стремим да помагаме и да даваме адекватни съвети във връзка със съвременното чуждоезиково обучение.  

Благодарим на екипа на Twinkl Bulgaria, че е оценил нашия труд и се надяваме и занапред да бъдем достойни носители на тяхната награждаваща значка!