ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БЪЛГАРИЯ

Зимна езикова сесия!

Вече повече от 9 години Образователен център „ЕС България“ помага на своите курсисти да усвоят чуждия език по лесен и приятен начин. Присъединете се към тях и превърнете мързеливата зима в най-ползотворния сезон за нови предизвикателства!

Курсове за възрастни

Образователен център „ЕС България“ организира курсове по английски, немски, френски, италиански, исландски, испански и руски език, които са предвидени за заети хора, желаещи да усвоят чужд език в кратки срокове. Занятията се провеждат в сутрешен, дневен, вечерен и съботно-неделен вариант в зависимост от възможностите на курсиста. Обучението се извършва в групи от 4 до 15 човека, за да се чувстват комфортно и уютно нашите курсисти и да се постигне максимален ефект.

Подробности за предстоящите стартове и цените на курсовете ни можете да откриете ТУК.

Всеки, записал се за курс до седмица преди старта му, получава 20 лв. отстъпка от редовната цена.

Студентска програма „УСПЕХ“

Възползвайки се от Студентска програма „УСПЕХ“, вие можете да изучите английски, немски френски или италиански език, като започнете с основните нива и след това да се подготвите за изпитите за международно признати сертификати за владеене на езика каквито са сертификатите Cambridge ESOL (FCE, CAE, CPЕ, BEC), тези на Goethe Institut (Zertifikat Deutsch, Goethe Zertifikat B2, C1, Test DaF),  френските DELF, DALF, DFP и италианските CELI, CILS, CIC, които покриват високите нива В2, С1 и С2, както и тези от тях, които са с бизнес насоченост.

Можете да изберете дали да се обучавате в група, или индивидуално и най-хубавото е, че курсовете от нашата Студентска програма „УСПЕХ“ са по джоба на всеки студент.

Подробности за предстоящите стартове и цените на курсовете ни можете да откриете ТУК.

Цените на курсовете ни за студенти започват от 222 лв. за цялото обучение в дадено езиково ниво.