ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БЪЛГАРИЯ

Испански за начинаещи – курсове за добро настроение

Ползи от курсовете по Испански за начинаещи

испански за начинаещи

Знаете ли какво отговарят нашите курсисти, когато ги питаме защо искат да учат Испански език? 80% от тях отговарят, че учат Испански за забавление. Някои от тях пътуват много, посещават дестинации, където Испанският е основен език. Други пък са решили, че това лято ще поработят под лъчите на андалусийското слънце.

Това са най-често срещаните причини, поради което някой се захваща да учи Испански. Обикновено научаването на език е дълъг процес, но в тези конкретни случаи само 2 месеца биха били достатъчни за постигане на мечтаната цел.

 

 1. Испански за начинаещи просто за забавление

Ако сте от тези, които са се влюбили в езика само докато са го слушали, то удоволствието да навлезете наистина в езика, докато го изучавате ще бъде още по-голямо.

В курса за начинаещи са включени любими теми за испанската музика и кино. Ще попеем заедно, ще погледаме забавни видеа от любими филми. Ще опитаме специалитети от испанската кухня. Изобщо ще навлезем в бита на испанците.

Нашите преподаватели също обожават езика, който преподават и нямат търпение да споделят всичко, което знаят със своите курсисти.

 1. Испански за начинаещи за пътешественици

Ако четете тази статия сигурно знаете, че за 400 милиона души в света испанският е роден език. Ако обичате да обикаляте света, то владеенето на испански език ще Ви помогне в общуването със стотици хора по света.

Още с първите стъпки в Испанския ще се научите:

 • да представяте себе се
 • да разказвате за това от къде сте и какво обичате да правите.
 • да представите собственото си семейство и дори родината си
 • да резервирате самолетен билет, хотел или просто маса в любим ресторант
 • да попитате къде се намират забележителностите, които искате да посетите или да упътите друг турист в правилната посока.
 1. Испански за начинаещи за работа в чужбина

Знаете, че работа в чужбина ще намерим по-трудно, ако не владеем езика. В повечето случаи се изисква добро владеене на Испански език.

Но ако имате за цел просто да берете портокали за едно лято в Испания или да помагате в кухнята на ресторант, ще Ви бъде достатъчно да преминете само курса за Начинаещи.

Лексиката, която ще натрупате ще бъде достатъчна, за да:

 • проведете лек и неангажиращ разговор
 • да попитате за основни неща, които ви интересуват
 • да отговорите кратко на въпроси, които колегите или работодателите ви задват по време на работния процес

Ако искате по забавен начин да научите Испански език, можете да хвърлите едно око на актуалните дати на старт като разгледате нашия график.

Ако имате въпроси и искате да научите повече за нашите курсове по Испански език, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0896 65 19 48 или имейл office@esbulgaria.com