ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БЪЛГАРИЯ

Сертификатни курсове по немски език

Разнообразие от варианти на сертификатни курсове по немски език в „ЕС България“

сертификатни курсове по немски език

В предходната статия обяснихме кои са международните сертификати по Немски език и кой от тях би бил подходящ за всеки индивидуално.  Сега ще разкажем за това какви видове обучения предлага „ЕС България“ и в какви случаи можете да изберете някои от тях.

  1. Групови и индивидуални сертификатни курсове по немски език

Груповите обучения по немски език обикновено покриват самото ниво на обучение по Европейската езикова рамка от А1 до С2. Обучавайки се в група стандартен курс на обучение, ние полагаме необходимата основа за всеки изпит. Ако например искате да се явите на изпит за международен сертификат на ниво В2, то първо трябва да преминете самото ниво. Последствие ще ви бъдат необходими само няколко индивидуални занятия, за да тренирате самия формат на изпита. Там ще научите от преподавател кои са тънкостите, на които трябва да обърнете специално внимание на самия изпит за международен сертификат.

 

  1. Сертификатни курсове по немски език ОНЛАЙН

Както вече споменахме, сертификатните курсове могат да се провеждат индивидуално спрямо свободното време на всеки клиент. Курсовете, които се провеждат онлайн се провеждат по формата на самия изпит, изцяло с преподавател на живо.

Онлайн обученията са изключително подходящи за всички, които не живеят в гр. София. Те ще могат да получат обучение и подготовка от преподаватели, специализирани в подготовката за международни сертификати по немски език.

 

  1. Присъствени обучения

Ако все пак решите да заложите на обучения в присъствен план, то ние разполагаме с два учебни центъра, които можете да посещавате отново в удобно за вас време, място и час.

 

  1. Хибридни обучения

За тези от вас, които са свикнали да имат живата връзка с преподавател… Но им е по-удобно да посещават част от занятията онлайн, хибридната форма на обучение е най-подходяща. Така по-голяма част от обучението преминава онлайн. Когато ви е възможно можете да посетите часовете и на живо в удобен за вас офис на „ЕС България“.

 

Запитвания и консултации във връзка с всички видове сертификатни обучения по немски език, можете да отправяте на тел.: 0896 65 19 48 или на имейл officea@esbulgaria.com