ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БЪЛГАРИЯ

Учебните системи по английски език

Коя да изберем?

учебните системи по английски език

Днешният пазар е буквално залят от предложения за учебни системи за възрастни, с които можете да учите английски език. Това може допълнително да обърка всеки, готов да поеме към пътя  на езикознанието. Как ние от „ЕС България“ избираме учебните системи, по които да преподаваме?

Най-общо казано учебниците трябва да са актуални, да бъдат продукт на реномирани издателства, както и да са разнообразни като заглавия. Така успяваме да задоволим различните нужди на нашите курсисти. Ето как всеки от вас може предварително да се ориентира коя учебна система отговаря на неговите потребности:

Системи за общ английски език

Системите за общ английски език препоръчваме на курсисти, които не са учили езика или за напреднали, които искат просто да усъвършенстват нивото на английския език. Учебната система, която използваме и предлагаме в този случай е Outcomes. Тя развива основните езикови умения – писане, четене, слушане с разбиране и говорене. 

Системи за специализиран английски език

За всички, които са преминали система по общ английски поне до ниво В1, но имат нужда от нещо специализирано, предлагаме учебни системи, които са по-конкретни при изучаването на лексиката. Например – юридически или медицински английски, бизнес английски, английски е сферата на туризма и др.

Сертификатни учебници

Отново за всички, които са преминали система по общ английски, но пък от работата или университета им изискват международен сертификат, ние предлагаме обучение с различни сертификатни учебници. Сертификатите и учебниците по английски език са FCE, CAE, CPE, IELTS. Също така предлагаме и специализирани обучения като подготовка за Бизнес сертификат BEC и международния сертификат за юристи TOLES.

Система за разговорен английски език

Системата за разговорен английски език е специална разработка на академичния екип на „ЕС България“. Тя има за цел да обучи курсисти с нива от А2, В1 или В2. В зависимост от нивото темите са различни и по време на курса има възможност да се променят спрямо желанията и изискванията на курсистите.

Ако все пак не сте намерили себе си в тази статия и все още се колебаете коя от учебните системи е за вас, то можете да се свържете с наш сътрудник. Той ще ви консултира професионално и ще ви помогне при вашия избор.