ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БЪЛГАРИЯ

15 години „ЕС България“

15 godini ES Bulgaria

История и развитие на образователен център „ЕС България“

 

През август 2008 г. малък, но професионален екип от педагози, юристи и маркетинг специалисти полагат началото на една идея-мечта.

Мечта в България да има повече образовани и отворени към широкия свят умове.

Днес екипът на образователния център може да се похвали, че е дал основа за по-добро образование и кариера на хиляди хора.

 

Как стартира „ЕС България“?

 

Образователен център „ЕС България“ стартира с идеята да предлага обучение по два езика – английски и немски език за деца и възрастни, както и обучение по Български език и Математика за ученици.

Първоначално образователният център разполага с един учебен център с три оборудвани учебни зали.

 

Развитие през годините

 

За 15 години „ЕС България“ се превръща във водещ център по чуждоезикво обучение.

През годините започва разработката и последователното предлагане и на други езици – френски, италиански, испански, руски и гръцки език. В различни периоди се предлагат исландски и арабски език.

В началото се предлагат само базови обучения по тези езици, а след това се разработват последователно специализирани и сертификатни обучения.

„ЕС България“ увеличава и учебните си центрове като от 3 учебни зали в центъра на София, залите стават общо 13 в центъра и 5 в офис „Младост“.

 

„ЕС България“ през 2023

 

В момента образователният център предлага цели седем езика за възрастни и шест за деца, както и разнообразен асортимент от гъвкави графици, пълен комплект нива по Европейската езикова рамка и специализирани обучения по всички езици.

Курсистите могат да избират между групови и индивидуални форми на обучение.

Освен в офисите в гр. София, в момента се предлагат активно и обучения онлайн.

Те продължават да имат успех и след пандемията и да са предпочитана форма за обучение на не малка част от курсистите.

Така в обученията успяват да се включат ученици от цяла България.

Българите, които живеят извън рамките на страната също търсят достъпните и качествени услуги на образователния център.

 

Най-голямата радост и постижение на „ЕС България“ са малките ученици, които в годините се превръщат пред очите на целия екип в успели студенти и работещи хора с успешна кариера. Някои от тях се реализират в България, а други в чужбина. Всички следват мечтите си, а екипът на „ЕС България“ се гордее с това, че е част от реализацията на тези постижения.