ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БЪЛГАРИЯ

5 причини да запишем детето на езиков курс през лятото

Летни езикови курсове за деца

Докато се чудите с какво да уплътните времето на децата през лятото, ето ви идея. Запишете детето на езиков курс. Нашият екип ще ви сподели 5 от най-често срещаните причини, поради които родителите решават да запишат децата на чужд език по време на лятната ваканция. Решете сами!

  1. Полезно запълване на времето с летни езикови курсове

Лятото е времето за игри и забавления, но е и време, което можем да оползотворим пълноценно без стрес и главоболия. Ако полезното с приятното се съчетаят, вашите деца и вие ще сте доволни от ефекта. Летните езикови курсове ще съберат деца с еднакви интереси, ще се подобри комуникацията, както на български, така и на чуждия език, който изучават.

  1. Езиковите курсове са по-забавни през лятото

Обикновено летните езикови курсове за деца са изключително богати на игри и допълнителни дейности, които курсовете през учебната годината не позволяват. Тъй като е игрите са важни за децата през този период, те са включени в програмата на езиковите курсове.

Децата не тръгват към езиковата школа с отегчение, а напротив. Те знаят, че там ги чакат забавни часове, които освен това ще им помогнат да говорят по-добре чужд език.

  1. Един летен езиков курс е равен на една учебна година

Някои летни курсове са много интензивни. Провеждат се почти всеки ден. Те са подходящи за деца, чиято програма през учебната година е много натоварена и не успяват да отделят време и за чужд език. Така за около два месеца през лятото децата успяват да вземат материал за една учебна година.

  1. Достъпни цени на летните езикови курсове

Обикновено летните езикови курсове са на по-достъпни цени. Ако не можете да си позволите езиков курс през годината, то помислете дали лятото не е вашият сезон за инвестиция в обучение на детето по чужд език.

  1. Първи стъпки през лятото – индивидуални летни езикови курсове

Ако сте от родителите, които се колебаят дали да запишат детето на чужд език, то лятото би бил подходящ вариант да опитате. Запишете го на курс, който е подходящ за неговата възраст и начално ниво или пък вземете няколко пробни урока в индивидуален план, за да видите дали ще му допадне езика, начина на обучение и др.

А ако се колебаете кой от вариантите да изберете, то можете да се свържете с нашите консултанти за безплатна консултация на тел. 0894 45 19 48 или имейл office@esbulgaria.com.