10 години ЕС България

Днес е 21.08.2018 г. и ние имаме рожден ден! Цели 10 години!

Преди 10 години започнахме с идеята, че не само пазарът, но и духът на човека имат нуждата от изучаването на нови езици, от наслагването на нови знания за удивителни хора, страни, традиции и обичаи. Защото изучаването на чуждия език е непрекъсната, вълнуваща среща с хора, с различни от нашата култура и ценности. Доста често нашите клиенти идват не само от нуждата да разговарят в работното си ежедневие, а и от жажда да се докоснат до един по-особен и вълнуващ свят, да срещнат различната душевност и култура.

Постигнатите успехи за тези години дължим на лоялността на нашите клиенти – от 3 до 73 годишна възраст (очакваме възрастовата граница да се разшири :)) и неуморната работа на колегите от академичния и административния екип на ЕС България. Искаме да благодарим на всички колеги, с които сме работили някога и продължаваме да работим, на нашите клиенти, които неуморно се обучават при нас, записвайки курс след курс, ниво след ниво, език след  език.

За 10 години открихме много съмишленици за нашата кауза, с които работим успешно и до днес и заедно даваме пример за качествена среда в образованието.

Следващите 10 години ще продължаваме да се борим за каузата ОБРАЗОВАНИЕ и да създаваме качествено обучение в България заедно!