За нас

За нас

ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР "ЕС БЪЛГАРИЯ" Е ЧАСТ ОТ ESB GROUP – ОРГАНИЗАЦИЯ ПРЕДОСТАВЯЩА УСЛУГИ НА ЕВРОПЕЙСКО НИВО В РАЗЛИЧНИ ОБЛАСТИ. ОЦ "ЕС БЪЛГАРИЯ" Е СПЕЦИАЛИЗИРАН В ПРЕПОДАВАНЕТО И ИЗУЧАВАНЕТО НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ ЗА ВСИЧКИ ВЪЗРАСТОВИ ГРУПИ. НИЕ ГОРДО МОЖЕМ ДА КАЖЕМ, ЧЕ СМЕ ЕДИН ОТ ВОДЕЩИТЕ ЦЕНТРОВЕ ЗА ЧУЖДОЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ.

Живеем в свят на високи технологии, глобализация и бързоразвиваща се работна среда. Свят където конкуренцията вече е толкова голяма, че шанс за развитие получават само най-подготвените. Именно това е нашата цел – да създадем подготвени хора, хора, чиито езикови познания да им помогнат да реализират мечтите си. За целта ние сформирахме един добре подготвен и амбициозен преподавателски екип, подбрахме подходящата методика за обучение, осигурихме материална база, която да отговаря на очакванията на нашите клиенти. И най-важното – стремим се да изградим индивидуален подход към всеки курсист. Това е единствената и най-важна гаранция за успеха.

Дейността и качеството на предлаганите услуги от Образователен център „ЕС България“ са сертифицирани по БДС EN ISO 9001:2008. Това е още една гаранция за нашите настоящи и бъдещи клиенти и приятели, че обучението при нас ще им носи не само удовлетворение от времето докато сме заедно, но и една трайна и качествена подготовка, която ще е необходима в реализирането на мечтите им.


Ето още няколко причини, поради които си струва да изберете ОЦ „ЕС България”, за да се впуснем в едно общо езиково приключение:

ВИСОКО КАЧЕСТВО НА ОБУЧЕНИЕТО

Не е ли това, което всички ние се стремим да получим за имаме самочувствие, увереност и дори да притежаваме предимство в непрестанно развиващия се съвременен свят?

Образавателен център „ЕС България“ предоставя висококачествени услуги, които са съобразени с изискванията на Референтната езикова рамка на Европейския съюз. Дейността и качеството на предлаганите от нас услуги са сертифицирани по БДС EN ISO 9001:2008. Също така сме център за подготовка на курсисти, които се готвят за изпитите на University of Cambridge ESOL Examinations.

ПЕРСОНАЛНО ОТНОШЕНИЕ

Всички ние в Образователен център „ЕС България“ знаем, че именно вие сте тези, за които всъщност работим. Този факт е в основа на дейността ни – всеки клиент да получи персонално отношение, да му бъде осигурено всичко необходимо за да се почувства удовлетворен и щастлив от избора си – да се присъедини към нашето голямо семейство. И това не са просто думи, ние сме готови да подкрепим твърденията си с действия:

 1. Още при първото Ви посещение в някой от нашите филиали ще Ви посрещнем с усмивка. Внимателно ще изслушаме какви са Вашите потребности и заедно ще изберем най-подходящия курс за Вас.
 2. След като и това се случи нашите преподаватели ще се погрижат за гладкото протичане на учебния процес, а административните служители ще са винаги на разположение относно организационните въпроси.
 3. Тъй като преподаването е двустранен процес, ние сме отворени да изслушаме впечатления Ви, защото работим за Вас. По време на самото обучение и в края на курса можете да попълните анкета, в която да заявите мнението си относно преподавателя, методиката му на работа, административното обслужване, също както и цялостната Ви оценка за дейността на Образователен център „ЕС България“.
 4. В края на всеки курс обучението за съответното ниво приключва, но не и възможностите, които стоят в перспектива. Дали ще продължите в следващо ниво или ще предпочете да затвърдите натрупаните знания, дали ще се подготвяте за сертификат или ще изберете да се присъедините към Клуб „Езици“ и просто на по кафе да упражните разговорните си умения по даден език – това са част от дейностите, в които можем заедно да се насладим и да превърнем обучението в удоволствие. Изборът е Ваш, станете част от семейството на Образователен център „ЕС България“.

РАЗУМНИ ЦЕНИ

Какво значи разумна цена според нас? Разумно е да получиш нещо с високо качество, което да ти е от полза и да заплатиш толкова, че получената услуга да отговаря на самата цена! Това е основен принципът в Образователен център „ЕС България“. Ние се интересуваме от Вашите нужди и за това сме готови да Ви предоставим не просто обучение, а добро отношение и индивидуален подход.

И защото винаги подкрепяме думите си с действия оставаме на Ваше разположение за да Ви информираме за настоящите ни промоции, които редовно актуализираме. Ето ТУК можете да видите графика с курсовете, които предлагаме!

А също така...
 • В процеса на изучаване на езика се използват съвременни учебни системи на водещи издателства от Великобритания, Германия, Италия, Франция, Русия, Гърция и Турция. Курсовете се провеждат по най-добрите и утвърдени езикови системи, развиващи паралелно четирите основни езикови умения: четене, слушане, писане и говорене;
 • Ние се стараем да съчетаваме най-доброто от съвременния европейски начин на преподаване, с нашия, с този, с който са свикнали поколения българи. Ние държим на училищните традиции, които са съхранили нашата държава през много трудни периоди;
 • Цялостният контрол върху преподаването, системите на обучение и нивото на подготовка се осъществява от чуждестранен експерт с опит в страни като САЩ, Великобритания, Люксембург и Исландия;
 • Ние не харесваме евтините и некачествени неща и не ги предлагаме;
 • Ние няма да Ви кажем, че да научите чужд език е лесно. Напротив! Но нашите преподаватели, могат да извадят най-доброто от потенциала Ви, което заедно с усилието от Ваша страна е гаранция за един много добър общ резултат;
 • Ние имаме специално отношение към абсолютно начинаещите и хората на средна възраст – не се страхувайте на направите първата крачка! Дори да се чувствате притеснени, което е нормално, ние знаем как да Ви накараме да се усмихнете и да дадете всичко от себе си. Дали сте на 10, на 30, на 50 години или повече Вие сте достоен да бъдете приет на Земята на познанието, а колкото повече езици знаете, на толкова повече кътчета на Планетата бихте се чувствали като у дома си;
 • Ние се стараем при нас всичко да става с усмивка, защото както е казал Хенри Сокъл: „Най-краткият път между двама души е усмивката!”.

Нашата работа зависи от Вашите резултати, а Вашите резултати зависят от нашата работа!