ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БЪЛГАРИЯ
За нас

За нас

ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР "ЕС БЪЛГАРИЯ" Е СПЕЦИАЛИЗИРАН В ПРЕПОДАВАНЕТО И ИЗУЧАВАНЕТО НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ ЗА ВСИЧКИ ВЪЗРАСТОВИ ГРУПИ. НИЕ ГОРДО МОЖЕМ ДА КАЖЕМ, ЧЕ СМЕ ЕДИН ОТ ВОДЕЩИТЕ ЦЕНТРОВЕ ЗА ЧУЖДОЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ.

Живеем в свят на високи технологии, глобализация и бързоразвиваща се работна среда. Свят където конкуренцията вече е толкова голяма, че шанс за развитие получават само най-подготвените. Именно това е нашата цел – да създадем подготвени хора, хора, чиито езикови познания да им помогнат да реализират мечтите си. За целта ние сформирахме един добре подготвен и амбициозен преподавателски екип, подбрахме подходящата методика за обучение, осигурихме материална база, която да отговаря на очакванията на нашите клиенти. И най-важното – стремим се да изградим индивидуален подход към всеки курсист. Това е единствената и най-важна гаранция за успеха.


Ето още няколко причини, поради които си струва да изберете ОЦ „ЕС България”, за да се впуснем в едно общо езиково приключение:

ВИСОКО КАЧЕСТВО НА ОБУЧЕНИЕТО

Не е ли това, което всички ние се стремим да получим за имаме самочувствие, увереност и дори да притежаваме предимство в непрестанно развиващия се съвременен свят? Образавателен център „ЕС България“ предоставя висококачествени услуги, които са съобразени с изискванията на Референтната езикова рамка на Европейския съюз. Също така сме център за подготовка на курсисти, които се готвят за изпитите на University of Cambridge ESOL Examinations.

ПЕРСОНАЛНО ОТНОШЕНИЕ

Всички ние в Образователен център „ЕС България“ знаем, че именно вие сте тези, за които всъщност работим. Този факт е в основа на дейността ни – всеки клиент да получи персонално отношение, да му бъде осигурено всичко необходимо за да се почувства удовлетворен и щастлив от избора си – да се присъедини към нашето голямо семейство. И това не са просто думи, ние сме готови да подкрепим твърденията си с действия:

 1. Още при първото Ви посещение в някой от нашите филиали ще Ви посрещнем с усмивка. Внимателно ще изслушаме какви са Вашите потребности и заедно ще изберем най-подходящия курс за Вас.
 2. След като и това се случи нашите преподаватели ще се погрижат за гладкото протичане на учебния процес, а административните служители ще са винаги на разположение относно организационните въпроси.
 3. Тъй като преподаването е двустранен процес, ние сме отворени да изслушаме впечатления Ви, защото работим за Вас. По време на самото обучение и в края на курса можете да попълните анкета, в която да заявите мнението си относно преподавателя, методиката му на работа, административното обслужване, също както и цялостната Ви оценка за дейността на Образователен център „ЕС България“.
 4. В края на всеки курс обучението за съответното ниво приключва, но не и възможностите, които стоят в перспектива. Дали ще продължите в следващо ниво или ще предпочете да затвърдите натрупаните знания, дали ще се подготвяте за сертификат или ще изберете да се присъедините към Клуб „Езици“ и просто на по кафе да упражните разговорните си умения по даден език – това са част от дейностите, в които можем заедно да се насладим и да превърнем обучението в удоволствие. Изборът е Ваш, станете част от семейството на Образователен център „ЕС България“.

РАЗУМНИ ЦЕНИ

Какво значи разумна цена според нас? Разумно е да получиш нещо с високо качество, което да ти е от полза и да заплатиш толкова, че получената услуга да отговаря на самата цена! Това е основен принципът в Образователен център „ЕС България“. Ние се интересуваме от Вашите нужди и за това сме готови да Ви предоставим не просто обучение, а добро отношение и индивидуален подход. И защото винаги подкрепяме думите си с действия оставаме на Ваше разположение за да Ви информираме за настоящите ни промоции, които редовно актуализираме. Ето ТУК можете да видите графика с курсовете, които предлагаме!

А също така...
 • В процеса на изучаване на езика се използват съвременни учебни системи на водещи издателства от Великобритания, Германия, Италия, Франция, Русия, Гърция и Турция. Курсовете се провеждат по най-добрите и утвърдени езикови системи, развиващи паралелно четирите основни езикови умения: четене, слушане, писане и говорене;
 • Ние се стараем да съчетаваме най-доброто от съвременния европейски начин на преподаване, с нашия, с този, с който са свикнали поколения българи. Ние държим на училищните традиции, които са съхранили нашата държава през много трудни периоди;
 • Цялостният контрол върху преподаването, системите на обучение и нивото на подготовка се осъществява от чуждестранен експерт с опит в страни като САЩ, Великобритания, Люксембург и Исландия;
 • Ние не харесваме евтините и некачествени неща и не ги предлагаме;
 • Ние няма да Ви кажем, че да научите чужд език е лесно. Напротив! Но нашите преподаватели, могат да извадят най-доброто от потенциала Ви, което заедно с усилието от Ваша страна е гаранция за един много добър общ резултат;
 • Ние имаме специално отношение към абсолютно начинаещите и хората на средна възраст – не се страхувайте на направите първата крачка! Дори да се чувствате притеснени, което е нормално, ние знаем как да Ви накараме да се усмихнете и да дадете всичко от себе си. Дали сте на 10, на 30, на 50 години или повече Вие сте достоен да бъдете приет на Земята на познанието, а колкото повече езици знаете, на толкова повече кътчета на Планетата бихте се чувствали като у дома си;
 • Ние се стараем при нас всичко да става с усмивка, защото както е казал Хенри Сокъл: „Най-краткият път между двама души е усмивката!”.

Нашата работа зависи от Вашите резултати, а Вашите резултати зависят от нашата работа!