ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БЪЛГАРИЯ

Често задавани въпроси FAQ

Какви езици предлагате?

Образователен център „ЕС България“ предлага курсове по английски, немски, италиански, френски,исландски, испански и руски език, в индивидуална и групова форма на обучение.

Колко големи са групите?

Групите ни се състоят от 4 до 15 души, в зависимост от интереса към курса и съответното ниво.

Как да си избера езиков курс?

Образователен център „ЕС България“ предлага дневни, вечерни, както и курсове, които се провеждат в съботен или неделен вариант. 1. Преценете кога е удобно за вас да посещавате курс на обучение. Образователен център „ЕС България“ предлага дневни, вечерни, както и курсове, които се провеждат в съботен или неделен вариант. 2. Внимателно изберете интензитета на курса. Ние предлагаме възможността да изберете кога да ни посещавате: – само 1 ден по време на почивните дни – събота или неделя; – 2 или 3 пъти през седмицата – сутрин; – 2 или 3 пъти през седмицата – вечер; – 4 пъти в седмицата – сутрин или следобяд; Ако за Вас не е подходящ нито един от тези варианти, ние ще изработим индивидуален план-график, който може да бъде съобразен изцяло с Вашето свободно време. 3. Изберете подходящото за Вас ниво. Много е важно да попаднете в правилната за Вас група, с подходящото ниво. Затова винаги препоръчваме да направите входящ тест, за да можете да сте наясно с активните си знания до момента. Тестът можете да направите на нашия сайт, на място в някой от нашите офиси или да Ви бъде изпратен на е-мейл. И в трите случая ще разберете нивото си в рамките на 24 часа и ще имате възможността да обсъдите резултата с наш преподавател напълно безплатно. 4. Изберете подходящата за Вас учебна система. Образователен център „ЕС България“ предлага многообразие от учебни системи и програми, разработени за специфичните езикови нужди на всеки един клиент. На нашия сайт можете да прочетете подробно за всяка една система, която предлагаме, но най-добрият вариант е да се обърнете към наш консултант, който ще Ви насочи към подходящия за Вас учебен план. За връзка: Офис Дондуков тел. 02 989 23 15 моб.: 089 464 1948 Офис Младост тел. 02 414 56 06 моб.: 089 923 1948

Каква е квалификацията на преподавателите в Образователен център „ЕС България“?

Нашите преподаватели са висококвалифицирани специалисти в областта, която преподават. Всеки един от тях допълнително развива уменията си като задължително преминава ежемесечни вътрешни обучения, които организира академичният ни екип, както и външни такива, свързани с конкретната методика на преподаване на учебните системите, които предлагаме.

Mожете да прочетете повече подробности за нашия екип ТУК!

 

Работите ли по програмата „Ваучери за заети лица“?

Да, Образователен център „ЕС България” предлага обучение с ваучери по програмата „Ваучери за заети лица“. Образователен център „ЕС България” предлага обучение по:

  • Английски език – нива А1, A2, B1, B2 и C1
  • Немски език – нива А1, A2, B1, B2 и C1

с ваучери по програмата „Ваучери за заети лица“. Нашият център е одобрен доставчик на услуги по процедура за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ в рамките на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“. Обучението , което предлагаме покрива три езикови нива, като всяко едно от тях е с продължителност 100 учебни часа, каквито са изискванията на програмата. Всяко едно от нивата е с продължителност от 2 до 4 месеца, в зависимост от интензивността на курса. За подробности относто програмата „Ваучери за заети лица“!

Kакъв е пътят за кандидатсване по програмата „Ваучери за заети лица“?

1. Следете редовно сайта на Агенция по заетостта. Там обявяват актуалните срокове, по време на които можете да подавате своите документи. 2. Ако сте одобрени по програмата „Ваучери за заети лица“: Стъпка 1: ще получите Уведомление от Бюрото труда, където сте подали документите за одобрение. Стъпка 2: ще имате един месец (освен ако изрично не Ви удължат срока), в който трябва да си намерите подходящия за Вас езиков курс . Нашите консултанти ще Ви ориентират подробно за това, кога и кои курсове можете да запишете при нас. Стъпка 3: Избирате си курс с конкретен старт, дни и часове на посещение, а ние попълваме и заверяваме тази информация в отрязък от Вашето Уведомление. Стъпка 4: Вие трябва да върнете така попълнения отрязък в Бюрото по труда, от където е издадено Уведомлението, а от там ще Ви издадат и самия ваучер за обучение на стойност 700 лв. Стъпка 5: Остава само да трупате знания, докато се насалждавате на избраното от Вас обучение!

Как да се запиша в ОЦ „ЕС България“?

След като вече сте избрали конкретен курс със старт, можете да потвърдите участието си в него по телефона, на е-майл или на място в някой от офисите ни. Записването става седмица преди старта в някой от нашите офиси като се подписва договор между Вас и Образователен център „ЕС България“  и се заплаща цялата сума или част от нея.

Има ли възможност за разсрочено плащане?

Да, ние от Образователен център „ЕС България“ ценим както вашето време, така и вашите пари, затова имаме исхема за разсрочено плащане. При нас можете да заплатите таксата за обучението си на две равни вноски, което по никакъв начин не оскъпява цената на курса. Първата вноска се заплаща една седмица преди старта на нивото, автората до 40-тия час от обучението.

Какви отстъпки мога да използвам в ОЦ „ЕС България“?
  • Отстъпки за студенти – още…
  • 5% при записване в следващо ниво или в друг курс на наш клиент;
  • 5% за втори член на семейството или приятел;
  • Отсъпки над 30% за записване на две поредни нива;
  • 5% или 10% отстъпка при закупуване на пакетни часове в индивидуална форма на обучение.
Ще получа ли удостоверение след завършен курс в ОЦ „ЕС България“?

На всички успешно завършили курс на обучениесе издава Удостоверение за завършено ниво и степенна владеене на езика в съответствие с Европейската езикова рамка.