ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БЪЛГАРИЯ

Корпоративно обучение

ОЦ „ЕС България“ има удоволствието да Ви предложи чуждоезиково корпоративно обучение, предназначено и разработено изключително за своите корпоративни клиенти.

След присъединяването на Република България към Европейския съюз българските и чуждестранните търговски дружества, работещи в страната, са поставени в една изключително конкурентна среда. Тя изисква висока подготовка както на ръководния състав, така и на останалите служители. Освен чуждоезиково корпоративно обучение, ние създадохме партньорска мрежа от доверени доставчици. Чрез нея, ние успешно реализираме обучения, трейнинги и семинари в различни професионални и бизнес направления в България и чужбина.

Владеенето на поне един чужд език е абсолютно задължително условие за развитие на търговските дружества в почти всички икономически сфери.

В тази връзка ОЦ „ЕС България“ има удоволствието да Ви предложи чуждоезиково обучение предназначено и разработено изключително за своите корпоративни клиенти.

Ние се стремим да покрием най-високите стандарти за корпоративно обслужване. Всеки наш клиент има персонално ангажиран администратор от екипа ни, който е запознат в детайли с процеса на обучение и е готов да реагира максимално бързо при всяка възникнала ситуация.

Освен качеството, наше огромно предимство е и спокойствието. Спокойствието, което съпътства обучителния процес, за всички ангажирани служители на обучаваната организация. Ние имаме ангажимента за всичко – от доставката на учебниците, през изготвянето на графиците и логистиката.

За допълнителна информация можете да се обърнете към нас по имейл или чрез телефонно обаждане. След като уточним Вашите конкретни корпоративни потребности, ние с удоволствие ще Ви предоставим предложение, което да Ви бъде максимално полезно.

Наши клиенти са едни от най-големите държавни и частни дружества в България.