Курсове за деца

Курсове за деца

В Образователен център „ЕС България“ обграждаме децата с любов, нашите курсове за деца са едно приключение. Когато едно дете се чувства обичано, всичко му се отдава с лекота. Затова на първо място им даваме любов. Самите ние някога сме били деца и за разлика от повечето възрастни не сме забравили това. Гледаме света през техните очи, но споделяме с тях нашия опит. При нас децата не само изучават чужд език, те изучават  и откриват живота. Абсолютно всяко дете има огромен потенциал за развитие, важното и трудното е да го открием и след това да го развием. С тази мисъл и надежда ние създадохме нашата уникална програма „Порасни с нас“. Чрез нея ние се стремим да развиваме умението на децата да се изразяват свободно, учи ги да общуват с лекота с най-различни хора, разширява общата им култура, разкрива им нови хоризонти, прави ги уверени и отговорни  и им показва, че всичко е възможно, стига да настроиш правилно съзнанието си.

График на нашите курсове за деца можете да видите в секцията „График“.

Какво представлява детската програма „Порасни с нас“:

На първо място забавно и достъпно обучение по чужд език, съобразено с възрастта и индивидуалните потребности на всяко дете. Наред с тези редовни занятия при нас децата получават следните безплатни програми:

 

 • Програма „Голямото четене”

  С по-малките ученици, четем интересни приказки и книжки и се потапяме в света на героите от тях. С по-големите се запознаваме с творчеството на различни чуждестранни писатели, учим се да работим с интернет библиотека, четем книги. Състезаваме се за награди в конкурсите „Млад писател“ и „Млад читател“.

  "Един час прекаран в четене, е час, откраднат от Рая." Тома Уортън

 • Програма „Моливко и Сръчко“

  Работим с различни материали (бои, глина и др.), запознаваме се творчеството на световни художници и организираме изложби.

  „Свобода и прогрес — ето целта на изкуството." Бетховен

 • Програма “Чичо Манчо, снех те“

  Учим се как да запечатаме красотата, която ни заобикаля на филмовата лента. На фото изложба представяме и разказваме за своите снимки.

  „Фотографията е нещо повече от техника. Тя изисква да имаш вътрешен обектив.” Юдора Уелти

 • Програма „Илюзия“

  Посещения на театър и кино-навлизаме в света на киното и актьорската професия, посещаваме театрални постановки и пресъздаваме техните герои на езика, който изучаваме.

  "От първи клас искам да стана актьор, осъзнато или не, но това адски ме зареждаше и ме провокираше." Димитър Рачков

 • Програма „Синята Планета”

  С по-малките ученици учим за растенията, животните, държавите и градовете, моретата и океаните и опознаваме света около нас, обогатявайки и знанията си по чужд език. С по-големите пък се потапяме в света на физиката, химията, историята, географията и астрономията.

  „Мисли глобално-действай локално”

 • Програма „Здравей“

  Тук се запознаваме с културата, традициите и обичаите на различни народи, говорим за различията между хората и защо е толкова важно да бъдем толерантни.

  "Живеем в прекрасен свят, пълен с красота, очарования и приключенство. Няма край на приключенията, които можем да изживеем, само ако ги търсим с отворени очи". Джавахарлал Неру

 • Програма „Крилце или кълка“

  Готвим, обогатявайки речника си, споделяме свои и научаваме някои нови кулинарни рецепти. Разбира се, имаме и дегустация.

  „Готварството не е химия. То е изкуство. То изисква инстинкт и вкус, а не точни мерки.“ Марсел Булестин, френски ресторантьор

 • „Волна програма“

  Еднодневни екскурзии и уроци на открито - сред природата, в парка, разходка из музеите или около София. Еднодневните екскурзии ни потапят в света на чуждия език, погледнат от друг ъгъл и изпълнен със забавления и приключения.

  „Нашите умове са създадени за игра. Еволюцията е избрала, с течението на милиони години, хора и животни, които умеят да се забавляват” Борислава Крендева, психолог

 • Програма „ Да празнуваме“

  Отбелязване на Деня на Будителите, Хелоуин, Коледа, Първи март, Трети март, Великден , Деня на Земята, – запознаваме се с традиционните български празници, но и отбелязваме националния празник на държавата, чийто език изучаваме. Защото, за да владееш един език, трябва да си запознат и с особеностите на съответната страна. Организираме партита, карнавали , почерпки и подаръци, разработваме проекти.

 • Програма „Интерактивени срещи”

  Използваме допълнителни интерактивни материали за по-леко усвояване и затвърждаване на учебния материал. Интерактивната бяла дъска ни е основен помощник.

  „Иновацията различава лидера от последователя.” Стив Джобс

 • Програма „Дай си бележника”

  Портфолио за всяко дете, за да имат родителите поглед върху напредъка на децата си, който те несъмнено постигат при нас. Организираме открити уроци или тържества, за да покажем колко много и с какво желание сме учили през учебната година.

  „Моля да забраните на Вашето дете да продава айфони в час. Първо – пречи, второ – въобще не умее да продава, трето – вече имам 28 парчета!“ Цитат от ученически бележник

 • Специална бонусна програма „ Три години на познание“, която Ви дава привилегията на Вашето дете да се обучава в 3 нива, в продължение на три години на гарантирана цена към момента на сключване на договор за обучение.

 • След успешното завършване на учебната година децата на Образователен център „ ЕС България“ са мотивирани и вдъхновени и по-уверени в своите знания и умения.

Децата порастват при нас, а ние ги обгрижваме с много търпение, любов и ставаме техни добри приятели.

Натиснете тук, за да отидете в графика с курсовете!