ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БЪЛГАРИЯ

Курсове за деца

Курсове за деца

В нашите курсове за деца обграждаме малките си курсисти с любов, превръщайки ученето в приключение. Когато едно дете се чувства обичано, всичко му се отдава с лекота. Затова на първо място им даваме индивидуално отношение и разбиране. Самите ние някога сме били деца и за разлика от повечето възрастни, не сме забравили това. Гледаме света през очите на децата си, но в същото време споделяме с тях опита си.

При нас децата не само изучават чужд език, те опознават живота. Абсолютно всяко дете има огромен потенциал за развитие, важното е да го открием и след това да го развием.

За малките си курсисти Образователен център „ЕС България“ предлага курсове по английски, немски, френски, италиански, испански и руски език.

Продължителност на курса:

Всички курсове за деца в Образователен център „ЕС България“са с целогодишна продължителност, включващи 8 или 9-месечно обучение.

Форма на обучение:

Групова – обучението се провежда в дневна, вечерна, съботна или неделна форма, в зависимост от предпочитанията и свободното време на малките ни курсисти. Броят на обучаващите се в нашите курсове за децаварира от 4 до 12.

Индивидуална и полуиндивидуална – Обучението се провежда с преподавател с един, двама или трима курсисти, в зависимост от предпочитанията и свободното време на децата.

Записване за обучение:

  • Записването в дадена група става след безплатен тест за определяне на езиковото ниво, ако то е различно от начално. Той се провежда с преподавател в нашите офиси;
  • Избраното обучение и учебните материали можете да заплатите на място в нашите офиси или по банков път;
  • При заплащане в рамките на ранното записване за нашите курсове за деца, получавате отстъпка от цената на обучението;
  • Оригиналните учебни материали получавате на място в нашите офиси.

Сертификат:

Децата завършват обучението си в дадено езиково ниво с полагане на безплатен финален тест, покриващ изучения материал по време на курса. При успешното му преминаване те получават Удостоверение за завършено ниво и степен на владеене на езика в съответствие с Европейската езикова рамка.

График на нашите курсове за деца можете да видите в секцията „График“.

Децата порастват при нас, а ние ги обгрижваме с много търпение, любов и ставаме техни добри приятели.

Натиснете тук, за да отидете в графика с курсовете!