ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БЪЛГАРИЯ

ЛЕТНИ ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ

Нашите летни предложения на специални цени

Когато лятото започне да настъпва, мислите автоматично ни отвеждат към мечтаната почивка. Към свежестта на морето, прохладата на планината, уютната прегръдката на малко, китно селце.

Със сигурност обаче не ни оставят на мира и други мисли. Те са свързани с това как да имаме по-добър стандарт на живот, по-добра работа, по-добро бъдеще за децата. Каква по-добра основа за по-добър живот в днешно време от това да инвестираме в себе си, в собствените си знания и умения.

Ето тук, ние като водещ езиков център, можем да ви посъветваме и да бъдем във ваша полза с нашите летни курсове и през този сезон. Спокойно бихте могли да запълните част от вашето лято като започнете да реализирате малко по-малко бъдещите си планове.

Ето какви летни езикови изненади сме ви подготвили:

Забавни летни курсове за деца

Много родители смятат, че лятото е времето, в което децата трябва да се отдадат на почивка, игри и незабравими летни емоции. И ние сме от тях и мислим точно по същия начин. Затова нищо не ни даде мира, докато не направихме специална програма за нашите деца. Не каква и да е …а именно забавна, весела и придружена с много спътници, събрани заедно в едно лятно приключение.. Няма дете, което да желае да учи през цялото лятото. Но кое дете ще откаже забавления в приятна компания на своите връстници?!? Е, за тях ние „построихме“ именно  Забавните летни курсове за деца на „ЕС България“.

Интензивни летни курсове за възрастни

Имаме и специалното ни предложение за всички, които са решили да отделят част от времето си за усъвършенстване и учене на чужди езици. През лятото „ЕС България“ предлага като част от програмата си своите интензивни летни курсове за работещи и студенти. С тях всеки може да премине за кратко време в сравнение с един стандартен езиков курс. По този начин всеки ще има  време както за мечтаната почивка, така и за малко работа върху нашите по-дългосрочни планове и перспективи. Едно езиково ниво можете да преминете в рамките на около месец, а част от летните ни курсове предлагаме и на специални летни цени.

Разнообразие от езици

И това лято сме включили в нашия график целия асортимент от езици, които предлагаме. Можете да намерите себе си като усъвършенствате своя немски или английски или защо пък не да започнете изучаването на съвсем нов език – гръцки, френски или италиански. И като цяло не се колебайте да използвате лятото както за отмора, така и като силен инструмент за скок в една по-хубава есен.