ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БЪЛГАРИЯ

Ползите от летните езикови курсове и за кого са подходящи

летните езикови курсове

3 причини да се спрете на летните езикови курсове на „ЕС България“

Лятото настъпва, а с него наближава планирана или на, но отдавна мечтаната почивка за нас възрастните, както и разбира се детската ваканция. Ученето през периода по-рядко е приоритет, но за някои хора летните езикови курсове на „ЕС България“ са предпочитани. Има няколко основни причини това да е така:

 

  1. Избор между онлайн и присъствени летни езикови курсове

Никак не е задължително едно обучение да прекъсва летните ви планове, особено ако е съобразено с тях. Присъствените курсове на „ЕС България“ предлагат възможност за наваксване на занятията, които има възможност да пропуснете, поради планирани отпуски.

Онлайн обученията пък предоставят възможност да учите навсякъде, където се намирате, стига да имате достъп до интернет.

Нашите преподаватели имат изградена система, която използват, за да Ви информират при всяко Ваше отсъствие. Независимо дали учите онлайн или в присъствен план,  можете успешно да наваксате пропуснатия материал.

 

  1. Кратка продължителност на интензивните курсове

През лятото „ЕС България“ предлага супер интензивни курсове, които отнемат само 1 месец. Те се провеждат 4 пъти в седмицата през деня и са подходящи, както за преговор така и за усвояване на нов материал, но за кратък срок от време.

Този тип курсове са подходящи за гимназисти или студенти, които вече са във ваканция и могат да отделят един месец за уроци по чужд език.

Тези интензивни варианти са подходящи и за всички останали, които са свободни през деня – работещи, които искат да оползотворят отпуската или част от нея като надградят знания или научат нов език.

 

  1. Индивидуални летни езикови курсове

 Лятото е изключително подходящ период за индивидуални обучения. При индивидуалните уроци всеки сам може да определя темпото си на учене. Не е нужно да се следва конкретен график. Обучението може да се прекъсне за известен период от време и след това да се възстанови.

 

Ако искате да се запознаете в конкретика с нашите летни предложение, то можете да посетите графика на всички курсове на www.esbulgaria.com/график/. Нашите консултанти са на линия, за да създадат заедно с Вас най-добрия план за вашето езиково обучение през лятото.