ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БЪЛГАРИЯ

Специализирано обучение

Специализирано обучение

Като естествено надграждане на общото езиково обучение, ние предлагаме и специализирано обучение. Причините, поради които хората изучават чужди езици, са много и различни. За едни това е потребността да обогатят общата си култура, за други е жаждата за знания, трети искат да опознаят различни светове и да намерят нови приятели.

В днешния динамичен и амбициозен стил на живот много важна предпоставка за успешна кариера е владеенето на чужд език. Вече не е достатъчно само да умеете да общувате на няколко езика, а компетентно и професионално да ги използвате в сферата, в която работите.

Ние разполагаме с екип от подготвени специалисти, които с помощта на утвърдени учебни системи и допълнителни материали, специално разработени от нашия академичен екип, ще ви помогнат за максимално добра реализация в професионалния път, който сте си избрали.

За да бъдем максимално полезни на нашите клиенти ние предлагаме бизнес обучение. То съчетава предимствата на теоретичното и практическото обучение. Предлагаме също така обучение в областта на правото (българско и чуждестранно), туризма и медицината.

Всички видове специализирано обучение се предлагат в индивидуална и групова форма. При желание от страна на курсиста за обучение по теми и материали, различни от определените от Образователен център „ЕС България“, цената за учебен час се уточнява допълнително.

График на стартиращите групови курсове можете да видите в секцията „График“.

За допълнителна информация можете да се обърнете към нас по имейл или чрез телефонно обаждане.

 • Ако имате собствен бизнес или работите в престижна компания и е важно да водите адекватна кореспонденция, да общувате с бизнес партньорите си уверено и компетентно, за Вас са курсовете по бизнес английски и немски език.

 • Вие работите в сферата на правото?
  Заповядайте в занятията с юридическа насоченост.

 • Вие имате най-благородната професия – лекар или медицинска сестра и желаете да работите в чужбина? Курсовете на ОЦ „ЕС България” с медицинска насоченост ще Ви помогнат да осъществите мечтата си.

 • Желаете да обслужвате чуждестранните туристи на високо професионално ниво и
  Вашия хотел или туристическа агенция да станат най-предпочитани?
  Ние Ви препоръчваме да посетите езиковите курсове за хотелиерство и туризъм.

 • А може би просто искате в кратки срокове да проговорите английски или немски език?
  Защо не дойдете в нашите разговорни курсове?

Образователен център „ЕС България” предлага на своите клиенти специализирани курсове, които да отговарят на техните интереси.

Натиснете тук, за да отидете в графика с курсовете!

Образователен център „ЕС България” има искреното желание да Ви помогне да откриете в себе си успешния и удивителен бизнесмен, юрист, лекар, хотелиер или туроператор. Заповядайте в нашите специализирани курсове.