ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БЪЛГАРИЯ

Курсове по английски език за възрастни и младежи над 15 години

Курсове по английски език за възрастни и младежи над 15 години

Курсове по английски език за възрастни и младежи над 15 години

Курсове по английски език за възрастни

Поради широката си употреба, английският език е сред най-бързо развиващите се езици в целия свят. Ето защо, необходимостта от изучаването му чрез най-новите източници се превръща в задължение. Нашите курсове по английски език отговарят на най-съвременните изисквания.

Английската учебна система “Outcomes” е сред най-новите и иновативни учебни помагала, по английски език за възрастни и младежи, на пазара в момента. Чрез интерактивно обучение и изцяло обновена лексика, учебниците са пригодени за лица с различно ниво на владеене на английски език – от A1 до C1.

Учебната система предлага различни разговорни упражнения с цел по-бързото проговаряне на езика. Темите са от различно естество и са съобразени изцяло с разнообразните интереси на желаещите да изучават английски език.

На страниците на “Outcomes” ще намерите различни граматични упражнения, както и отделна книжка, съдържаща най-употребяваните идиоматични и фразеологични единици за момента.

Изучаването на лексика и граматика се случва паралелно с опознаването на различни култури, както и техните традиции. Ето защо, системата “Outcomes” разширява не само познанията на курсистите по езика, но и провокира у тях желанието за разширяване на техния кръгозор.

Със закупуването на всеки учебник Outcomes получавате код за достъп до онлайн платформа с много допълнителни  лексикални и граматични упражнения.

За тези курсисти, които до момента никога не са изучавали английски език, предлагамe  Outcomes Beginner, след завършването на който обучението плавно и уверено преминава към ниво А1.2 Elementary.

Ниво A1 Beginner въвежда основни знания за езика, ежедневна  лексика в рамките на 1000-1200 основни единици, базови граматични времена /сегашно, минало и бъдеще време/ и умения за водене на кратък разговор и разбиране в често срещани ситуации /запознанство, гости, в ресторант, на работа, пазаруване, пътуване и др./

На всички успешно завършили курса на обучение се издава Удостоверение за завършено ниво и степен на владеене на езика в съответствие с Европейската езикова рамка.

 Форма на обучение: курс с продължителност от 1 до 3 месеца.

Цена на курса:

Езиково ниво Учебни часове

Записване до 10 дни преди старта на курса

Стандартна цена
A1, A2 80-90 уч.ч. 2 вноски по 275 лв. 2 вноски по 285 лв.
B1 80-90 уч.ч. 2 вноски по 285 лв. 2 вноски по 295 лв.
B2 90-100 уч. ч. 2 вноски по 300 лв. 2 вноски по 310 лв.
C1 90-100 уч. ч. 2 вноски по 315 лв. 2 вноски по 325 лв.

Отстъпки:

  • 20 лв. за записване до 10 работни дни преди старта на курса
  • 20 лв. „Доведи приятел“ или втори член на семейството
  • 20 лв. за наши стари курсисти 
  • 30 лв. за дневни курсове от понеделник до петък от 09.00 до 18.00 ч.
  • 40 лв. при записване на две последователни нива
  • * Можете да ползвате една или повече отстъпки
  • За студенти – студентска програма „УСПЕХ“

Защо да запиша онлайн курс в „ЕС България“?