ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БЪЛГАРИЯ

Курсове по испански език за възрастни и младежи над 15 години

Курсове по испански език за възрастни и младежи над 15 години

Курсове по испански език за възрастни и младежи над 15 години

Курсове по испански език за възрастни и младежи над 15 години

Ако обичате да се забавлявате, докато учите, то нашите курсове по испански език са за вас.

“Embarque” е една от най-новите учебни системи по испански език подходяща за ученици, студенти и възрастни. Замисълът ú е особено интригуващ. Ще се качите на борда на круизен кораб и докато пътувате, ще опознавате бита и традициите на испаноезичния свят и неусетно ще усвоявате езика. Също ще се информирате за новините от „Корабния дневник” и ще станете част от общността “Embarque” чрез блоговете ú.

Системата се базира изключително върху динамиката и е съобразена с богатата гама от нужди, интереси и стилове на усвояване както на учащи, така и на възрастни.

Основен структурен елемент на “Embarque” са модулите. Всеки един от тях съдържа по два урока, в които умело са втъкани четирите основни дейности – четене, говорене, разбиране и слушане, както и лексиката и граматиката. Всеки модул завършва с допълнителни граматически упражнения за затвърждаване на уменията и с тематичен откъс от културно списание. Към всеки модул има и блог, който ще ви приобщи към общността.

“Embarque” включва учебник, учебна тетрадка и CD-ROM. Всеки учебник съдържа код за достъп до онлайн платформата “ZONA ESTUDIANTE”, където ще откриете допълнителни материали и аудиозаписи.

 В Образователен център „ЕС България“ се предлага в 4 нива:

ES1 – отговаря на ниво А1 от Общоевропейската езикова рамка
ES2 – отговаря на ниво А2 от Общоевропейската езикова рамка
ES3 – отговаря на ниво B1 от Общоевропейската езикова рамка
ES4 – отговаря на ниво B2 от Общоевропейската езикова рамка

 На всички успешно завършили нашите курсове по испански език за възрастни се издава
Удостоверение за завършено ниво и степен на владеене на езика в съответствие с Европейската езикова рамка.

Форма на обучение: курс с продължителност от 1 до 3 месеца

Цена на курса:

Езиково ниво Учебни часове

Записване до 10 дни преди старта на курса

Стандартна цена
A1, А2 60 уч. ч. 2 вноски по 275 лв. 2 вноски по 285 лв.
В1 70 уч. ч. 2 вноски по 285 лв. 2 вноски по 295 лв.
B2 80 уч. ч. 2 вноски по 300 лв. 2 вноски по 310 лв.
С1 80 уч. ч. 2 вноски по 315 лв. 2 вноски по 325 лв.

Отстъпки:

  • 20 лв. за записване до 10 работни дни преди старта на курса
  • 20 лв. за наши стари курсисти
  • 30 лв. за дневни курсове от понеделник до петък от 09.00 до 18.00 ч.
  • 40 лв. при записване на две последователни нива
  • * Можете да ползвате една или повече отстъпки
  • За студенти – студентска програма „УСПЕХ“

Защо да запиша онлайн курс в „ЕС България“? 

Испански за възрастни

Испански за възрастни image 1

Как протичат курсове по испански за възрастни?

Курсове по испански за възрастни се предлагат в „ЕС България“  в четири нива и всички те могат да бъдат преминати в рамките на общо 8 месеца. Всеки курс по испански за възрастни трае около 2 месеца в зависимост от избора на посещаемост. Групите се организират в делнични дни,  обикновено вечер два пъти в седмицата или веднъж седмично през избран ден от уикенда. Курсът по испански за възрастни може да премине и по-интензивно, ако преминава в индивудуална форма или лятото по време на супреинтензивните летни езикови курсове по испански за възрастни.

Ако се колебаете към кой от вариантите да се насочите, обадете се на нашите консултанти, те ще ви помогнат във вашия избор.

Курсовете по испански за възрастни са специално разработени, за да помогнат на ученици, работещи и студенти да научат испански език по един лесен, бърз и забавен начин. В учебната система доминират текстове, свързани с културата, природата и бита на испанскоговорящите страни и имат за цел да провокират интереса на всички обучаеми. Така времето, през което протичат курсовете по испански за възрастни преминава интересно и неусетно.

Испански за възрастни image 2

По време на уроците комуникацията протича изключително на испански език.

След всеки урок преподавателят отделя време да обясни и какво задава като домашна работа. По време на курсовете по испански за възрастни се отделя специално внимание на проверката на домашното. При нас тя е задължителна и има за цел да повтори и затвърди наученото в  час.

Интересни факти за испанския език

Знаете ли че…

Испанският език е сред най-често използваните езици в света

Чудите се кои са най-често използваните езици в света? Първо място в класацията заема китайският, следван от испанския и английския. Оказва се, че испанският език изпреварва дори английския език по брой говорящи по цял свят. Употребата на испански език продължава да нараства и до днес. Той заема също така завидното трето място като най-използван език в интернет пространството.

Всичко се чете така, както се произнася

Почти всички думи на испански се четат така, както се и произнасят. Именно затова този език е и лесен за научаване. Може би това допринася и за неговата мелодичност. Заедно с италианския език се водят за едни от най-романтичните езици в света.

Испанският език е силно повлиян от арабския

Влиянието на арабския език върху испанския идва от завладяването на Испания през  8-ми век. От тогава испанският е носител на много арабски думи, които се смята че достигат до 4000. Много от тях могат да се открият най-вече в Южна Испания.  Това са думи като ojalá (искам), аzucar (захар), café (кафе) и др.

Често задавани въпроси

Как да разбера езиковото си ниво по испански език?

Отговор: В случаите, когато вече сте изучавали испански език, много често се питате какво сте постигнали до момента и кое е подходящото ниво, в което да продължите обучението си. За тези случаи екипът на „ЕС България“ разработи тестове, които за улеснение са качени на нашия сайт и могат да бъдат направени онлайн в меню НАПРАВИ ТЕСТ. В рамките на два работни дни теста се проверява и колегите се свързват с клиентите, за да съобщят резултата и на базата на този резултат и на разговор с клиента препоръчват и евентуално обучение в следващо ниво.

Каква е квалификацията на моя преподавател?

Отговор: Освен необходимите квалификации за владеене на езика, нашите преподаватели са преминали и допълнителни външни и вътрешо-фирмени обучения за преподаване на испански език по достъпен и развлекателен начин за курсистите.

Ще получа ли сертификат?

Отговор: Всеки един курс на обучение отговаря на дадено ниво по Европейската езикова рамка. На края на всяко ниво правим изходящ тест и при успешен резултат на всеки курсист се издава сертификат за успешно завършено ниво спрямо Европейската езикова рамка.

Колко големи са групите?

Отговор: Групите по испански език обикновено са между 4 и 10 души.

Има ли възможност за разсрочено плащане?

Отговор: Курсовете по испански могат да бъдат заплатени на две равни вноски по време на обучението без оскъпяване.

Имам ли право на отстъпки?

Отговор: Нашите ученици получават следните отстъпки:
20 лв. за записване до 10 работни дни преди старта на курса
20 лв. „Доведи приятел“ или втори член на семейството
20 лв. за наши стари курсисти
40 лв. при записване на две последователни нива
Специални отстъпки за студенти!