ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БЪЛГАРИЯ

Френски език за деца от 11 до 14 години

Френски език за деца от 11 до 14 години

Френски език за деца от 11 до 14 години

Учебната система Amis et compagnie е предназначена за деца и юноши от 11 до 14 години, които вече са изучавали френски език. Учебният материал е разпределен в четири нива-А1, А1-А2, А2-В1, В1. Колекцията от учебни помагала включва учебник, тетрадка с портфолио и тестове, три CD-та за работа в клас и едно допълнително CD за индивидуална работа в къщи.

Тази учебна система подготвя учениците за DELF.

Нейната основна цел е да помогне на децата и юношите да развиват уменията си за устно и писмено изразяване като средства за комуникация.

Четирите нива въвеждат и запознават учащите се с едни от най-известните произведения на френската литература, представени под формата на комикси, а именно “Тримата мускетари”, “Клетниците”, “Разкази и новели” от Ги дьо Мопасан, както и класически произведения на франкофонската литература.
Включени са много упражнения за слушане и разбиране, за развиване на коректно произношение, граматични упражнения и упражнения за съставяне на диалози и провеждане на разговори.

Този път учениците се срещат с четиримата нови герои Léa, Théo, Agatha и Max.

Léa обожава упражненията и ги отправя като предизвикателство към учениците.

Страстта на Théo е музиката. С рап песните, които той изпълнява, внася настроение и бодрост в часа по френски език. Agatha пък е царицата на фотографията. Разнообразието от снимковия материал, който тя предоставя е приятно средство за онагледяване на новите и непознати места и култури. А Max обича да рисува.

 С тази учебна система се работи лесно и приятно като в същото време се развиват четирите основни умения изисквани от Европейската езикова рамка, слушане с разбиране, четене с разбиране, писане и говорене.

На всички успешно завършили курса на обучение се издава
Удостоверение за завършено ниво и степен на владеене на езика.

 Форма на обучение: годишен курс с продължителност от 9 месеца, 90 учебни часа за всичките три нива.

Цена на курса:

Езиково ниво Учебни часове

Ранно записване до 15.09.2022 г.

Цена за една година
FA1, FA2, FA3 100уч. ч. Учебни помагала: 75 лева 3 вноски по 280 лв.
  • Отстъпка за стари курсисти – 20 лева
  • Отсъпка за втори член на семейство – 20 лева
  • Отстъпка за записвания на 10 или повече деца от едно училище – 20 лв. от таксата за обучение за всяко дете.