ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БЪЛГАРИЯ

Клуб „Чужди езици“

Колко често ви се е случвало да искате да поговорите с някого на английски или немски език, а да няма с кого?

Знаете ли, че 50% от хората, учещи чужди езици, никога не ги проговарят, защото няма с кого да ги практикуват? А знаете ли, че това вече може да се промени?

 

Мили приятели, специално за вас, ние, екипът на Образователен център „ЕС България“, решихме да създадем една напълно нова инициатива, изцяло насочена към това да удовлетворява вашите нужди и желания. За първи път в България, с Ваша помощ, ние ще създадем Клуб „Чужди езици“.

 

Идеята за този напълно нов клуб се роди точно от вас и от вашето желание да упражнявате езика си. В клуба ще се запознаете с много нови и интересни хора, ще създадете нови приятелства, ще обогатите общата си култура и ще направите всичко това на езика, които обичате.

Ние, Екипът на „ЕС България“, ще положим всички усилия, за да направим престоя ви в Клуб „Чужди езици“ не просто забавен, а незабравим.
Екипът на Образователен център „ЕС България“ има удоволствието да ви покани на следващото събитие, част от клуб „Чужди езици“, което ще се състои на следните дати:
2 декември 2017 г. (събота) от 14:30 ч. в офиса ни в ж.к. „Младост“; 1 бл. 11; вх. Г – английски език
14 декември 2017 г. (четвъртък) от 19:30 ч. в офиса ни в ж.к. „Младост“; 1 бл. 11; вх. Г – английски език
13 декември 2017 г. (сряда) от 19:30 ч. в офиса ни на бул. „Дондуков“ 51 – немски език
16 декември 2017 г. (събота) от 14:30 ч. в офиса ни на бул. „Дондуков“ 51 – английски език
Този път темата на събирането ни е „Коледата по света“. Всички любители на английски и немски език, присъединили се към клуба, ще преминат през няколко различни и забавни предизвикателства:
Такса за участие: 5 лв.
Таксата включва и почерпка с вкусни, традиционни коледни сладкиши.
В следващите линкове можете да откриете информация за коледните традиции, които ще се дискутират по време на клуба:
Английски език
Немски език
Подробности около предстоящото събитие следете във Facebook страницата на Образователен център „ЕС България“, а заявка за участието си можете да направите по-долу до 1 декември! 🙂

    Заявка за участие в клуб "Чужди езици"