ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БЪЛГАРИЯ

Забавни езикови курсове по английски и немски език 

Забавни езикови курсове по английски и немски език 

 

Образователни центрове „ЕС България“ предлагат на Вашето внимание едно различно предложение за това как Вашите деца могат да съчетаят приятното с полезното през летните месеци.

Какво: Забавни езикови курсове по английски и немски език.

Къде: офис Дондуков и офис Младост

Нашите преподаватели: Нашите преподаватели са висококвалифицирани специалисти в чуждуезиковото обучение на деца. Всеки един от тях допълнително развива уменията си като задължително преминава ежемесечни вътрешни обучения, които организира академичният ни екип, както и външни такива, свързани с конкретната методика на преподаване за всяка възрастова група.

 

Възрастови групи: от 1-ви до 3-ти клас и от 4-ти до 6-ти клас (вкл). До шест деца в група.

 

Графици:

Забавен Английски/ Немски език – групови обучения:
от 1-ви до 3-ти клас- две занятия седмично, по 1.5 учебни часа на занятие (един учебен час е от 40 минути).

От 4-ти до 6-ти клас-две занятия седмично, по 2 учебни часа на заниятие.

Времетраене: месеци юли и август 2022г.
Творчески процес: по време на учебните часове децата ще разполагат и с време за почивка. Към учебният процес нашите преподаватели ще включват и допълнителни развлекателни занимания като: рисуване, пеене (на съответният чужд език), изработка на пана и други занимателни игри.

 

Цени на груповото обучение:

Редовна Цена: 150.00 лева за ученик, за един месец. Включва: преподавателска дейност, учебни материали, материали за творчески процес, минерална вода.

Цена за Ранно записване до 10.06.2022: Отстъпка – 25%

 

 

Забавен Английски / Немски език-индивидуални/полуиндивидуални обучения съобразени изцяло с възможността на ученика да посещава занятията.

Свободен избор на часове, дни и честота на занятията. Учебни пакети от 10 учебни часа на цена от 180 лева и 20 учебни часа на цена от 340 лева.

 

 

 

 

Срок за записване: до 20.06.2022г. (вкл.)

Срок за ранно записване с отстъпка: до 10.06.2022г. (вкл.)

Контакти:

Учебен център  „Дондуков“: 089 445 1948 | 02 989 23 15 | dondukov51@esbulgaria.com

Учебен център  „Младост“: 089 923 1948 | mladost1@esbulgaria.com

Бонус: Всеки участващ ученик ще получи възможността да продължи обучението си по конкретният език през учебната 2022/2023 година в нашите образователни центрове, като бъде записан за нея в съответната обучителна група спрямо нивото на владеене на даденият език. Ще бъдат приложени атрактивни отстъпки, както и разсрочени плащания без оскъпяване в рамките на учебната 2022/23година.