ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БЪЛГАРИЯ

Чужд език в Първи клас? Защо?

Вашето дете е вече Първи класЧудите се дали е моментът да учи чужд език? Вижте предимствата:

първи клас

 🙂 Най-добрият период за изучаване на чужд език е периодът, когато детето усвоява родния си език Първи клас

Нашият опит с деца от Първи клас и по-ранна възраст, както и много изследвания в областта показват, че колкото по-рано започва изучаването на чужд език, толкова повече се доближава до уменията на детето да говори и пише на майчиния си език.

Пример: Сигурно много от вас познават деца, които порастват в мултикултурни общества или са плод на смесени бракове – среди, в които се говори на най-малко два чужди езика. Децата с бавни стъпки, но без притеснение усвояват паралелно езиците и започват да водят смислена комуникация с членовете на групата.

🙂 В тази възраст децата изучават езика по най-лекия и естествен начин

Нормални са притесненията на родителите, когато детето от игрите в детската градина започне с уроците в клас. Тогава си задаваме въпроса – няма ли да бъде натоварващо за него да започне да изучаване и на чужд език? На тази възраст децата не възприемат обучението като обременяващ ги процес. Методите на обучение включват използването на игри, песни, филми, мултимедия – всичко, което забавлява децата. Така положително провокирани, те започват да запаметяват думи и изрази с лекота и логична последователност.

Пример: Новите думи се изучават с многократни повторения от преподавателя, материали за слушане, визуализизацията им чрез цветните илюстрации в учебниците, слушането им в кратки филмчета, срещата им в песни и стихотворения.

 🙂 Учебните системи са адаптирана именно за тази възраст

Нашите курсове се провеждат по нови и мотивиращи системи за изучаване на чужд език в ранна училищна възраст (Първи клас). Всеки раздел започва с картинен речник на основните думи, които се изучават в него. Езикът е представен чрез привлекателни и забавни анимационни истории, с участието на любимите герои за децата.

Учебни системи Английски език

Учебни системи Немски език

 🙂 Детето попада в среда със свои връстници

Езикът е преди всичко средство за общуване, начин за приобщаване и социализация. Децата се чувстват добре в компанията на други деца и с интерес се заглеждат в лицата, облеклото, играчките. Затова и най-добрата среда за усвояване на език е малката група, в която децата сравняват знанията си и се социализират.

Какво предлагаме ние:

 💡 Качество – опитни преподаватели, с които можете да се запознаете предварително

 💡 Сигурност – безплатна консултация за Вашето дете от нашите преподаватели преди записване в детски курс

 💡 Иновации – най-новите учебни системи на пазара,  работа с интерактивна дъска, модерни методи на обучение

 💡 Разсрочено плащане на сумата по време на учебната година

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нашите консултанти на тел. 0896 65 19 48