ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БЪЛГАРИЯ

Курсове по английски език за деца на 7-10 години

Курсове по английски език за деца на 7-10 години

Курсове по английски език за деца на 7-10 години

Курсове по английски език за деца на 7-10 години

Нашите курсове по английски език за деца се провеждат по системата Fly High. Това е нова и мотивираща система за изучаване на английски език в ранна училищна възраст (1-3 клас). Обучението ще се превърне в истинско забавление за учениците.  Стъпка по стъпка, с много находчивост и разнообразие, децата затвърждават и обогатяват активния си и пасивен речников запас.  Неусетно чрез забавни игри те се научават да четат гладко и пишат грамотно. Различни ситуации ги провокират да използват и подобряват способността си да общуват на английски. По лесен и достъпен начин на малките ученици се представят първите граматически структури, които те усвояват с лекота.

Всеки раздел започва с картинен речник на основните думи, които се изучават в него. Езикът е представен чрез привлекателни и забавни анимационни истории, с участието на любимите герои:  лъвчето Кабу, слонът Тръмпет и папагалът  Пако.

Знанията и уменията се затвърждават  с помощта на разнообразни и интересни игри и упражнения. На всеки няколко раздела учениците правят преговор за затвърждаване на наученото до този момент. Допълнителните разкази и приказки, включени в учебника, развиват уменията за четене и разбиране. Учебната тетрадка предоставя възможност за допълнителна подготовка извън часовете.

Помощници  на учебния процес са:

  • Учебник (с картинен речник и стикери)
  • Учебна/ работна тетрадка (с много упражнения и забавни дейности)
  • CD за развиване на уменията за слушане и разбиране
  • Флаш карти

 На всички успешно завършили нашите курсове по английски език за деца се издава Удостоверение за завършено ниво и степен на владеене на езика.

 Форма на обучение: годишен курс с продължителност от 9 месеца.

Цена на курса:

Езиково ниво Учебни часове

Цена за една учебна година 2022/23г.

Цена на вноски
P1, P2, P3 80 уч. ч. 798 лв. 3 вноски по 266 лв.
  • Отстъпка за стари курсисти – 20 лв.
  • Отстъпка Доведи приятел или за втори член на семейството – 20 лв.
  • Отстъпка за записвания на 10 или повече деца от едно училище – 20 лв. от таксата за обучение за всяко дете.