ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БЪЛГАРИЯ

Курсове за деца по немски език (5-6 годишни)

Курсове за деца по немски език (5-6 годишни)

Курсове за деца по немски език (5-6 годишни)

Курсове за деца по немски език (5-6 годишни)

На основата на игра децата се запознават с латинската азбука и стъпка по стъпка усвoяват четене и писане на немски език. По време на нашите курсове за деца по немски език, обучението се извършва чрез песнички, рими, комикси, разиграване на диалози и сценки, както и слушане на вълнуващи истории.

Чрез обучението по немски език се повишава увереността и интереса на децата към изучавания чужд език . В процеса на обучение се стимулира активното участие на децата в екипна работа и се развиват социалните им умения, като се придобива и отлично произношение на немски език. Учебната система насърчава децата да споделят с родителите за своето обучение и да направят първите си стъпки за самооценка на придобитите знания.

Системата включва работна тетрадка с илюстрации към песните, текстовете за слушане, текстове за четене и упражнения. Учебните помагала подобряват говорните способности и затвърждават запаса от вече усвоени думи. CD-то съдържа песни, диалози, истории за слушане и интересни задачи към тях.

 На всички успешно завършили нашите курсове за деца се издава Удостоверение за завършено ниво и степен на владеене на езика.

 Форма на обучение: годишен курс с продължителност от 8 месеца, 60 учебни часа.

Цена на курса:

Езиково ниво Учебни часове

Ранно записване до 15.09.2022 г.

Цена за една учебна година
KL2 60 уч. ч. Учебни помагала: 65 лева 3 вноски по 170 лв.
  • Отстъпка за стари курсисти – 20 лева
  • Отсъпка за втори член на семейство – 20 лева
  • Отстъпка за записвания на 10 или повече деца от едно училище – 20 лв. от таксата за обучение за всяко дете.