ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БЪЛГАРИЯ

Курсове по английски език за ученици на 11-13 години

Курсове по английски език за ученици на 11-13 години

Курсове по английски език за ученици на 11-13 години

Курсове по английски език за ученици на 11-13 години

Нашите курсове по английски език за ученици се провеждат по учебната система English Explorer. Системата е една от най-новите на пазара и е специално разработена, съвместно с National Geographic, с оглед нуждите и интересите на тийнейджърите. Задълбочено и все пак по забавен начин поднесен учебен материал, проекти по различни теми дават възможност на учениците да използват на практика вече натрупаните знания. Постепенно се усвоява английската граматика, а лексикалните и комуникативни умения се разширяват и задълбочават. Учениците се вдъхновяват и мотивират от реално съществуващи личности, съвременен английски език и актуални теми от тийнейджърския живот. Те имат възможност да изучават английски език, срещайки се с удивителни хора, страни и обичаи и забавлявайки се с автентичния снимков и филмов материал, предоставен от National Geographic.

 Системата е разработена в 3 нива:

English Explorer 1 (S1)
English Explorer 2 (S2)
English Explorer 3 (S3)

 Системата „English Explorer” е предпочитана и от преподавателите, защото им помага да изведат още по-напред своите ученици и превърна учебните занятия от задължение в удоволствие. Така знанията остават за цял живот.
Учебникът предлага разнообразни актуални теми, интересни за един съвременен млад човек. Лексиката е съобразена с времето, в което живеем. Курсистите са провокирани да говорят и обогатяват своя речников запас. Изчерпателно и достъпно обяснените граматични структури внасят яснота и спомагат за правилното използване на езика.

Учебникът включва:

  • Vocabulary Explorer – картинен речник с упражнения за по-лесно усвояване на новите изрази и фрази
  • Grammar Explorer – файл с достъпни обяснения на граматиката
  • Module Review – раздел за преговор на граматика, лексика и комуникативни умения
  • Video Worksheets – филми за различни хора и страни (всяко дете получава безплатен диск с филми на National Geographic и допълнителни граматични и лексикални упражнения)
  • Culture Sections – раздел, който включва области като технология, история, природознание и география
  • True Stories – истории за истински откриватели и истински места от цял свят
  • Projects – изготвяне на различни проекти на теми, които вълнуват тийнейджърите

Учебната тетрадка съдържа богата гама от различни упражнения за затвърждаване и преговор на учебния материал. Основните умения – четене, писане, слушане и говорене са умело комбинирани в модули, съобразени с международните стандарти за качествена сертификатна подготовка. Разнообразните текстове, диалози, интервюта и автентични диалози от CD-тата подобряват способността за разбиране и възприемане на различна информация.

 На всички успешно завършили нашите курсове по английски език за ученици на 11-13 години се издава Удостоверение за завършено ниво и степен на владеене на езика.

 Форма на обучение: годишен курс с продължителност от 9 месеца, 120 учебни часа за всичките три нива.

Цена на курса:

Езиково ниво Учебни часове

Цена за една учебна година – ранно записване до 15.09.2022

Цена на вноски
S1, S2, S3 90 уч. ч. 870 лв. 3 вноски по 290 лв.
  • Отстъпка за стари курсисти – 20 лв.
  • Отстъпка за втори член на семейство – 20 лв.
  • Отстъпка за записвания на 10 или повече деца от едно училище – 20 лв. от таксата за обучение за всяко дете.