Курсове по английски език за тийнейджъри на 14-16 години

Курсове по английски език за тийнейджъри на 14-16 години

Курсове по английски език за тийнейджъри на 14-16 години

Курсове по английски език за тийнейджъри на 14-16 години

Системата „Close-Up“ e специално разработената за обучение и курсове по английски език за тийнейджъри на 14-16 години и е една от най-новите на пазара.

„Close-Up“ помага на преподавателите да изведат още по-напред своите ученици и превръща учебните занятия от задължение в удоволствие. Тя е съвместна продукция на издателствата National Geographic Learning и Cengage Learning. Тематично обоснован, учебникът предоставя изобилие от интересни и разнообразни текстове за четене, добре подбрани факти, снимки и видеозаписи, насочени към интересите на съответната възрастова група. Същевременно „Close-Up“ е своеобразен трамплин за развитие и усъвършенстване на езиковите умения, необходими за ефективна комуникация със заобикалящия свят.

„Close-Up“ е интересна, достъпна и актуална учебна система в три нива B1, B1+, B2, предназначена за съвременния тийнейджър.

 Системата е разработена в 3 нива:
Close-up B1  (S4)
Close-up B1+(S5)
Close-up B2
 (S6)

 На всички успешно завършили курса на обучение се издава Удостоверение за завършено ниво и степен на владеене на езика.

След успешното приключване на курса в ниво B2, курсистите могат да започнат подготовка за явяване на Първи международен сертификат на Кеймбридж – FCE.

 Форма на обучение: годишен курс с продължителност от 9 месеца, 130 учебни часа за всичките три нива.

Цена на курса:

Езиково ниво Учебни часове

Ранно записване до 15.07.2020 г.

Цена за една учебна година
S4, S5, S6 130 уч. ч. Безплатни учебни помагала 3 вноски по 195 лв.
  • Отстъпка за стари курсисти – 5%
  • Отсъпка за втори член на семейство – 5%
  • Отстъпка за записвания на 10 или повече деца от едно училище – 20 лв. от таксата за обучение за всяко дете.

Как се провеждат курсовете по английски за тийнейджъри?

Курсовете по английски за тийнейджъри обикновено се провеждат 2 пъти в седмицата по 2,5 учебни часа. Продължават в рамките на учебната година като всички ваканции по време на курсовете по английски са съобразени с тези, обявени от МОН и валиди за държавните училища.

Курсове по английски image 1

 

Курсовете по английски за тийнейджъри са специално разработени, за да провокират и създадат интерес  при децата от тази възрастова група. Изключително важно е да се подбере интересна и иноватива учебна система. Когато се подготвя цялостния курс по английски за тийнейджъри, академичният екип отделя изключително внимание именно на това. Ако текстовете в учебника не са интересни, ако темите не отговарят на интересите на учениците в тази възраст, то и желанието за изучаването на езика намалява. Когато имаме интересно и провокативно съдържание, курсовете по английски преминават неусетно и забавно за всеки един от младите курсисти. Затова нашите уроци винаги се провеждат по специални учебни системи.

Всеки един от уроците има за цел да развие едновременно четирите езикови умения – четене, писане, слушане с разбиране и говорене. Тези умения се практикуват във всеки един от часовете, които се провеждат, както и по време на целия курс по английски. По време на уроците комуникацията протича само на английски език.

Курсове по английски image 2

В началото на всеки час преподавателят отделя време на поясни какво ще се изучава по време на урока, а на края на часа обобщава реално какво е преподал и какво е усвоил всеки ученик  от тези четири езикови умения. Основната цел е тийнейджърите сами да следят своето развитие и да знаят до къде са стигнали във всеки един момент от развитието си по време на курсовете по английски.

След всеки урок преподавателят отделя време да обясни и какво задава като домашна работа. По време на курсовете по английски се отделя специално внимание на проверката на домашното. При нас тя е задължителна и има за цел да повтори и затвърди наученото в  час.

Курсове по английски image 3

Често задавани въпроси

Как да разбера езиковото ниво на детето?

Отговор: Когато детето е изучавало английски език, много от родители се питат какво е постигнало моето дете и кое е подходящото ниво, в което да продължи обучението си. В „ЕС България“ организираме специални, безплатни консултации с преподаватели, които се занимават с деца в тийнейджърска възраст. Те правят кратка атестация на знанията в писмена и устна форма. Някои от учениците предварително изпитват притеснение от теста, но нашите специалисти работят заедно с децата и осигуряват максимален конфорт за тях, обяснявайки подробно как да се справят с всяко едно упражнение или задача.

Кой ще преподава на моето дете?

Отговор: Освен необходимите квалификации за владеене на езика, нашите преподаватели са подготвени да работят изключително с тийнейджъри. Всеки един от тях е преминал и допълнителни външни и вътрешо-фирмени обучения за преподаване на английски език именно на ученици от тази възрастова група.

Ще получи ли детето сертификат?

Отговор: Всяка една учебна година Вашето дете ще покрива дадено ниво по Европейската езикова рамка. На края на всяка година правим изходящ тест и при успешен резултат на всеки ученик се издава сертификат спрямо Европейската езикова рамка.

Колко големи са групите?

Отговор: Тийнейджърските групи са с брой на учениците между 4 и 10.

Има ли възможност за разсрочено плащане?

Отговор: Курсът по английски може да бъде заплатен на три равни вноски по време на учебната година без оскъпяване.

Имам ли право на отстъпки?

Отговор: Нашите ученици получават следните отстъпки:
Отстъпка за стари курсисти – 5%
Отстъпка за втори член на семейство – 5%
Отстъпка за записвания на 10 или повече деца от едно училище – 20 лв. от таксата за обучение за всяко дете.