Курсове по немски език за възрастни и младежи – високи нива

Курсове по немски език за възрастни и младежи – високи нива

Курсове по немски език за възрастни и младежи – високи нива

Курсове по немски език за възрастни – високи нива

Нашите курсове по немски език за възрастни – високи нива, се провеждат по учебната система Aspekte. Aspekte е учебна система, разработена в три нива, която сигурно и успешно води към изпитите за международен сертификат на Goethe Institut за нива B2 и C1. Първият учебник Aspekte B1+ осъществява плавен преход между базовите и високите нива. Другите два учебника – Aspekte B2 и Aspekte C1 задълбочават и затвърждават вече придобитите умения четене, слушане, писане и говорене. Упражненията са съобразени с изискванията на изпитите за международен сертификат по немски език.

Основно предимство на системата е поставянето на обучаващите се в ситуации от реалния живот, както и стимулирането на самостоятелни допълнителни занимания за усъвършенстване на познанията по езика.

Учебната система, по която се провеждат нашите курсове по немски език е подходяща както за възрастни, така и за  младежи над 16 години.
Системата включва учебник, работна тетрадка, CD-та и DVD.

Форма на обучение – курс с продължителност от 1 до 4 месеца, 100 учебни часа + 10 учебни часа пробен изпит.

 Цена на курса:

Езиково ниво Учебни часове

Заплащане до 10 дни преди старта на курса

Стандартна цена
B1+, B2, C1 100 уч. ч. 2 вноски по 210 лв. 2 вноски по 220 лв.

Отстъпки:

 

  • 20 лв. за записване до 10 работни дни преди старта на курса
  • 20 лв. „Доведи приятел“ или втори член на семейството
  • 20 лв. за наши стари курсисти 
  • 40 лв. при записване на две последователни нива
  • * Можете да ползвате една или повече отстъпки
  • За студенти – студентска програма „УСПЕХ“

 

Подготовка за полагане на изпити за други международни сертификати по немски език като Fit in Deutsch, Start Deutsch, Zertifikat Deutsch fuer Jugendliche, Goethe-Zertifikat B2, Zertifikat Deutsch fuer den Beruf, Pruefung Wirtschaftsdeutsch, Zentrale Oberstufepruefung (ZOP), Kleines Deutsches Sprachdiplom, Grosses Deutsches Sprachdiplom, DSH и TestDaf се предлага като индивидуално обучение.

 

Защо да запиша онлайн курс в „ЕС България“? 

 

Курсове по немски image 1

Как да преминете плавно от ниските към високите нива в курсовете по немски?

По време на курсовете по немски курсистите понякога изпитват затруднения именно при преминаването от така наречения среден към висок курс на обучение. Това обикновено се случва след завършването на ниво В1. До този момент  курсистите са получили знания и са упражнили почти целия материал, предвиден за изучаване на немска граматика в целия курс по немски. Предстои сериозно надграждане и обогатяване на лексиката на базата на научената граматика. За този преход методистите на „ЕС България“ избират учебни системи, които задължително да включват в себе си междинно ниво В1+. Създателите на учебните системи наричат този курс Brückenkurs или курс по немски език, който е наерчен „мост“ между средните и високите нива. С него курсистите се чувстват много по-уверени в знанията си до момента и имат по-голяма сигурност да продължат напред с новите предизвикателства.

Курсове по немски image 2

Курсовете по немски високи нива – път към достигане до международен сертификат.

Ако вече сте преминали средния курс на обучение в курсовете по немски, то ви предстои дългоочакваната среща и с високите нива. Учебната система, по която се обучават курсистите на „ЕС България“ е специално разработена за достигане на ниво международен сертификат. Уроците са структурирани така, както са структурирани и задачите на тестове, които курсистите решават, явявайки се на така важните изпити. Тренингите започава още от ниво В1+, гарантирайки абсолютна сигурност за успешно издържан изпит и взет сертификат. Всеки урок е разделен на части. Те съвпадат с темите, които са част от самият изпит. Това са раздел граматика, раздел лексика, раздел слушане с разбиране и раздел говорене.

Обикновено сертификатните подготовки започват след преминаването на пълния курс по немски език, но ние започваме подготовката на нашите курсисти много преди завършването на ниво С1. Основната цел е курсистите да започнат много по-рано подготовка по формата на изпита и да се чувстват сигурни, попадайки в позната за тях среда по време на изпита за международен сертификат.

Често задавани въпроси

Как да разбера езиковото си ниво по немски?

Отговор: В случаите, когато вече сте изучавали немски език, много често се питате какво сте постигнали до момента и кое е подходящото ниво, в което да продължите обучението си. За тези случаи екипът на „ЕС България“ разработи тестове, които за улеснение са качени на нашия сайт и могат да бъдат направени онлайн в меню НАПРАВИ ТЕСТ. В рамките на два работни дни теста се проверява и колегите се свързват с клиентите, за да съобщят резултата и на базата на този резултат и на разговор с клиента препоръчват и евентуално обучение в следващо ниво.

Каква е квалификацията на моя преподавател?

Отговор: Освен необходимите квалификации за владеене на езика, нашите преподаватели са преминали и допълнителни външни и вътрешно-фирмени обучения за преподаване на немски език по достъпен и развлекателен начин за курсистите.

Ще получа ли сертификат?

Отговор: Всеки един курс на обучение отговаря на дадено ниво по Европейската езикова рамка. На края на всяко ниво правим изходящ тест и при успешен резултат на всеки курсист се издава сертификат за успешно завършено ниво спрямо Европейската езикова рамка.

Колко големи са групите?

Отговор: Групите по немски език обикновено са между 8 и 12 души.

Има ли възможност за разсрочено плащане?

Отговор: Курсовете по немски могат да бъдат заплатени на две равни вноски по време на обучението без оскъпяване.

Имам ли право на отстъпки?

Отговор: Нашите ученици получават следните отстъпки:
20 лв. за записване до 10 работни дни преди старта на курса
20 лв. „Доведи приятел“ или втори член на семейството
20 лв. за наши стари курсисти
40 лв. при записване на две последователни нива
Специални отстъпки за студенти!