ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БЪЛГАРИЯ

Курсове по немски език за ученици на 14-16 години

Курсове по немски език за ученици на 14-16 години

Курсове по немски език за ученици на 14-16 години

Курсове по немски език за ученици на 14-16 години

Нашите курсове по немски език за ученици се провеждат по учебната система Aus Blick 1. Това е учебна система за юноши след приключване на базовите нива на обучение. Тя представлява плавен преход към сертификатните нива Mittelstufe. Съдържа интересни и провокативни теми, задълбочен преговор на цялата граматика, като упражненията са във формата на изпитите на Goethe Institut.

AusBlick помага за развитието на речевите умения при младите хора, с които те могат да изразят себе си независимо и диференцирано. По този начин се  увеличават техните перспективи за кариера. В учебника AusBlick има оригинално разработени материали за работа в клас и за самоподготовка. Упражненията към текстовете са пряко свързани с усвояването на  немската граматика и лексика. Учебната система е насочена към водене на разговори, катo интереса на учениците се провокира от обсъждането на подходящи за възрастта им теми.

Системата включва учебник, работна тетрадка, аудио CD-та към учебника и работната тетрадка и тестове към всеки урок, постепенно подготвящи за изпитите за международни сертификати.

 На всички успешно завършили нашите курсове по немски език се издава Удостоверение за завършено ниво и степен на владеене на езика.

 Форма на обучение: годишен курс с продължителност от 9 месеца, 120 учебни часа.

Цена на курса:

Езиково ниво Учебни часове

Ранно записване до 15.09.2022 г.

Цена за една учебна година
KJ4 80 уч. ч. Учебни помагала: 75 лева 3 вноски по 290 лв.
  • Отстъпка за стари курсисти – 20 лева
  • Отсъпка за втори член на семейство – 20 лева
  • Отстъпка за записвания на 10 или повече деца от едно училище – 20 лв. от таксата за обучение за всяко дете.