ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БЪЛГАРИЯ

Немски език за деца на 4-5 години

Немски език за деца на 4-5 години

Немски език за деца на 4-5 години

„ЕС България“ работи с немски език за деца още от създаването на езиковия център. Колкото са по-малки децата, толкова по-лесно ще запаметяват и научават без усилие немския език.

Затова предлагаме обучение по немски език за деца още от най-ранна детска възраст. Вашето дете може да започне обучение по немски език за деца от 4 или 5 годинки. Това не бива да притеснява родителите. Обучението се провежда под формата на игра и децата не усещат как минава времето при нас. За най-малките предлагаме по-кратки посещения от два пъти в седмицата по 40 минути. Немският език за деца при по-големите отново е два пъти в седмицата, но времетраенето се удължава. Часовете стават по час, час и половина или два в зависимост от възрастта на учениците.

Немският език за деца се провежда по учебни системи на водещи немски издателства като Hueber Verlag.

По време на обучението по немски език за деца всички празнуваме традиционно по български,а малките ни ученици се потапят и в атмосферата на празниците, които се честват и в немскоговорящите страни.

Основната ни цел по време на курсовете по немски език за деца е да възпитаме любов и желание на учениците към чуждия език. Полагаме основите на навици, които водят до успех както при ученето на чужди езици, така и по всички останали учебни дисциплини.

немски език за деца

Kikus Deutsch е уникална и много ефективна система, мотивираща изучаването на чужд език още от най-ранна възраст. Изключително добре подбраните материали правят усвояването на учебния материал лесно и неусетно. Игровите методи за затвърждаване гарантират максимална ефективност, а материалите за работа в къщи задълбочават придобитите знания. Децата се въвличат в разнообразни и типични за ежедневието ситуации. Провокират се да формират и упражняват богат запас от думи, граматични структури и изрази от разговорния език. Kikus Deutsch е и единствената система, която дава възможност за използването и на майчиния език на детето по време на занятията.

Системата включва 350 изработени с любов флаш карти, необходими за бързото и лесно усвояване на основен речников запас. Картите пресъздават различни теми от света на детето като: семейство, облекло, животни и др. Така също и глаголи, числа, цветове и предлози. Картите са изключително подходящи за изучаване на базисен запас от думи и могат да се използват както в индивидуално, така и в групово обучение. Чрез тях децата се впускат в различни игри и комбинации – подобряват своята памет, играят лото, съставят истории, думи, множествено число и изречения. Използваме работни листа за работа в час и в къщи, допълнителни 336 карти за преговор на материала в къщи, като с това се поставя основата на една съвместна игра между родителите и детето у дома. СD с весели песнички и книжка към тях и DVD с информация как децата в Германия изучават немски език.

На всички успешно завършили курса на обучение се издава Удостоверение за завършено ниво и степен на владеене на езика.

 Форма на обучение: годишен курс с продължителност от 8 месеца, 60 учебни часа.

Цена на курса:

Езиково ниво Учебни часове

Ранно записване до 15.09.2022 г.

Цена за една учебна година
KL1 60 уч. ч. Безплатни учебни помагала 3 вноски по 160 лв.
  • Отстъпка за стари курсисти – 20 лева
  • Отсъпка за втори член на семейство – 20 лева
  • Отстъпка за записвания на 10 или повече деца от едно училище – 20 лв. от таксата за обучение за всяко дете.

 

Често задавани въпроси

 

Колко дълго продължава обучението?

Курсовете по немски език за деца продължават една учебна година като за това време се покрива едно ниво.

Предлагате ли онлайн обучение по немски език за деца?

Образователен център „ЕС България“ предлага както присъствено, така и онлайн обучение. Нашата препоръка е онлайн обучението да започне след първи клас, за да могат учениците да бъдат самостоятелни и умело да използват устройствата за онлайн обучение като компютър, таблет или телефон.

Колко струва обучението?

Курсовете по немски език за деца са на различна цена в зависимост от нивото и учебните часове. Подробности за цената на всеки курс можете да разгледате на https://esbulgaria.com/language/kids-deutsch/