ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БЪЛГАРИЯ

Френски език за деца на 3-6 години

Френски език за деца на 3-6 години

Френски език за деца на 3-6 години

Френски език за деца на 3-6 години

Toute ma Maternelle е забавно приключение чрез което децата се запознават със света на буквите и цифрите, с природата и околната среда, като целият този процес се случва изцяло на френски език. Учебната система Toute ma Maternelle е разделена на три части, според възрастта на децата, изучаващи френски. Първата част е предназначена за 3 и 4 годишните, втората за 4 и 5 годишните и третата за 5 и 6 годишните.

Тази система съдържа занимателни тетрадки, които предлагат разнообразни дейности, помагащи на децата да развиват разговорните си умения и да обогатяват речниковия си запас, чрез игри, песни и приказки. Между 3 и 4 години децата имат нужда да драскат и да рисуват причудливи формички. Самото усещане че извършват тези движения им доставя огромно удоволствие. Затова очертаването и разпознаването на букви, цифри и форми, оцветяването на фигурки, разглеждането на картинки с животни и растения, както и работата с пластелин са едни от заниманията предложени от учебната система Toute ma Maternelle.

За по-големите дечица между 4 и 5 години упражненията и задачите стават малко по-сложни, за да отговорят адекватно на нуждите и способностите характерни за тази възраст. Децата се учат да разпознават думи, да идентифицират звуците в езика и да откриват отношенията между звук и буква. Да броят до 10 и да локализират предмети в пространството. А още по-големите деца , тоест 5 и 6 годишните се учат да четат кратки думи и изречения, да пишат букви и цифри, думички и прости изречения. Да броят и преброяват предмети до 15, учат се да събират и да изваждат, да се ориентират във времето.

С разтварянето на страниците на тези тетрадки, игрите и забавленията започват.  Привлекателните илюстрации, стикерите, игрите за запомняне, асоциирането на картинки с букви и цифри, всичките тези  простички и разнообразни упражнения по метода на надграждането спомагат за непрекъснат преговор и затвърждаване на вече придобитите знания и успоредно с това получаване на нови.

 Занятията се провеждат два пъти седмично по 40 минути в удобно за децата време и място.

 На всички успешно завършили курса на обучение по френски език за деца на 3-6 години се издава
Удостоверение за завършено ниво и степен на владеене на езика.

 Форма на обучение: годишен курс с продължителност от 8 месеца, 60 учебни часа.

Цена на курса:

Езиково ниво Учебни часове

Ранно записване до 15.09.2022 г.

Цена за една учебна година
FE1, FE2, FE3 60 уч. ч. Безплатни учебни помагала 3 вноски по 240 лв.
  • Отстъпка за стари курсисти – 20 лева
  • Отсъпка за втори член на семейство – 20 лева
  • Отстъпка за записвания на 10 или повече деца от едно училище – 20 лв. от таксата за обучение за всяко дете.