ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БЪЛГАРИЯ

Френски език за деца на 7-10 години

Френски език за деца на 7-10 години

Френски език за деца на 7-10 години

Френски език за деца на 7-10 години

Zig Zag е учебна система предназначена за деца от 7 до 10 годишна възраст, които за първи път се захващат с изучаването на френски език. Учебният материал е разпределен в две нива, А1.1 от 7 до 8 години и А1.2 от 8 до10години.

Този учебник заедно с придружаващите го материали, завежда децата на пътешествие с веселата компания на героите от Zig Zag – репортера Félix, неговата малка приятелка Lila, Мадам Bouba, лакомницата, вълкът Tilou, таралежчето PicPic и кукумявката Pirouette.

Голяма част от материала поместен в системата е посветена на играта и забавните дейности. Децата имат възможност да играят, да пеят, да танцуват.
Упражненията в този учебник активират и мисловната им дейност, като отправят предизвикателство към  разсъждения и активно общуване посредством речта.

Развиват се четирите умения за слушане, разбиране, писане и говорене, изисквани от Европейската eзикова рамка.

Песните и комиксите изпълнени със смях и забава, както и допълнителните проекти, подтикват децата да работят в екип. А културните страници разказват за различните кътчета на света, за начина на живот там, за бита, нравите и обичаите, за празниците на техните чуждоземни връстници.

С ясната си и привлекателна концепция, с веселите си и симпатични герои и с темите адаптирани към детския мироглед, тази учебна система превръща първоначалния опит на децата с френския език в едно ободряващо и мотивиращо занимание.

Комплектът обогатява, разнообразява и допълва учебната дейност с включените дискове, цветна тетрадка за работа в клас и вкъщи, флашкарти и портфолио. Има и множество илюстрирани материали предложени в интернет сайта на учебната система Zig Zag.

 Занятията се провеждат два пъти седмично по 40 минути в удобно за децата време и място.

 На всички успешно завършили курса на обучение по френски език за деца на 7-10 години се издава Удостоверение за завършено ниво и степен на владеене на езика.

 Форма на обучение: годишен курс с продължителност от 8 месеца, 60 учебни часа.

Цена на курса:

Езиково ниво Учебни часове

Ранно записване до 15.09.2022 г.

Цена за една учебна година
FJ1, FJ2 60 уч. ч. Учебни помагала: 65 лева 3 вноски по 180 лв.
  • Отстъпка за стари курсисти – 20 лева
  • Отсъпка за втори член на семейство – 20 лева
  • Отстъпка за записвания на 10 или повече деца от едно училище – 20 лв. от таксата за обучение за всяко дете.